събота, 28 септември 2013 г.

Нов лаптоп от Тошиба

Qosmio
Компанията Тошиба най-накрая ще пусне официално в производство така дългоочаквания от нас лаптоп – Qosmio. Дълго време любителите на игри и мултимедийните маниаци го очакваха, поради простата причина, че той е създаден точно за това – да Ви доставя огромни и безкрайни дози удоволствие. Единствената цел на този лаптоп е да може да захрани всяка една игра на максимум и да Ви достави безкрайно удовлетворение от гледането на най-новите филми.

Какво обаче го отличава? Има най-ново поколение i7 процесор. РАМ паметта е гъвкава, спрямо това на какъв паричен диапазон ще се спрете, но лаптопа ще има четири слота за памет, така че когато решите, ще можете да му ъпгрейдвате паметта.

Дисплеят е със страхотна разделителна способност и големина от нестандартните 17.3 инча, като идеята е, че на такъв голям дисплей за лаптоп, Вие ще се насладите максимално в компанията на любимите си игри.

Очакваме лаптопите да започнат да се продават на 29-ти септември. В стартовия пакет, машините от тази серия на Тошиба ще идват с инсталиран най-новата версия на Windows 8, като ще има възможност да се закупи и софтуерен пакет от Adobe.
Цените определено не са ниски, но и няма как при една такава мощна машина. Очаква се базовия модел да се продава на цена от около 1300 долара за лаптоп.

0 comments:

Публикуване на коментар