понеделник, 14 октомври 2013 г.

Apple пускат нов MacBook и евтин iMac догодина

Apple
Според специалисти, Apple ще пуснат на пазара три нови и значими продукта през 2014. Това се очаква да бъдат нов MacBook, доста по-евтин iMac, както и iPad с по-добър дисплей.12-инчовият макбук ще бъде пуснат в продажба някъде през пролетта или лятото догодина. Той ще бъде по-тънък и лек от MacBook Air, както процесорът му се предполага, че ще е производство на Intel, а не на Apple, което може да означава, че ще бъде и по-евтин от другите ноутбуци на компанията.

Цената ще бъде голямата промяна и при новият iMac. Той също ще струва по-малко пари, като се смята, че това е стратегически ход в конкурентната борба с компютрите, работещи с Windows. Тази година от компанията са продали доста по-малко такива устройства от плануваното и явно са готови на всичко, за да спечелят по-голям пазарен дял. Този компютър също се очаква след пролетта.

Може би най-очакваното ново устройство в продуктовата гама на Епъл ще бъде 9.7-инчовият iPad от шесто поколение. Дисплеят ще бъде с плътност на пикселите около 30-40 процента по-висока от тази в момента, което означава че разработчиците на приложения за Apple ще трябва да правят промени по графиката и интерфейса на продуктите си.

0 comments:

Публикуване на коментар