вторник, 15 октомври 2013 г.

Ревю на GIGABYTE P25W

Новият геймърски лаптоп на GIGABYTE P25W-CF3 всъщност е подобрена версия на P2542G – дизайнът е почти същият, като зашеметяващият жълт капак е отново използван при изработката на корпуса. За разлика от външният вид, лаптопът е претърпял доста промени ако говорим за технически характеристики. Използван е най-новият хардуер на Intel и Nvidia, което прави P25W наистина мощно устройство за ценители.

GIGABYTE P25W

Haswell процесорът, който захранва тази машина е четириядрен i7-4700MQ и работи при тактова честота 2.4 GHz, като благодарение на turbo boost технологията тя може да достигне до 3.4 GHz. Оперативната памет е с капацитет от 16GB и е от типа DDR3L. За добрата графика  GIGABYTE са ни доставили дискретна видео карта NVIDIA GTX 770M с 3GB видео оперативна памет (vRAM). Графичният процесор изисква по-слабо захранване, зарежда по-бързо и като цяло производителността е на много високо ниво, още повече, когато температурите в кутията позволяват по-висока тактова честота.

Въпреки, че лаптопът е с операционна система Windows 8, екранът не е сензорен. Матовият дисплея предоставя Full HD качество на картината и резолюция от 1920x1080 пиксела. Един от основните проблеми при все по-големите игри е решен с този модел – имаме 2 SSD диска от по 128 GB, които осигуряват бърз пренос на данните, а освен тях разполагаме и с 1TB хард диск. При проведените стандартни тестове за издръжливост на батерията, лаптопът е изгаснал след 3 часа и 11 минути.

0 comments:

Публикуване на коментар