понеделник, 14 октомври 2013 г.

Toshiba Portege Z30 бизнес лаптоп

Новият Toshiba Portege Z30 е 13-инчов ултрабук от бизнес класа. Освен тънкият и лек корпус, получаваме и допълнителна сигурност офис приложения, които всеки потребител очаква на един бизнес лаптоп. Той тежи 1.2 килограма и е тънък само 18 милиметра и е лесно преносим. За разлика от повечето ултрабуци, този не впечатлява с лъскав и стилен дизайн, но със сигурност изглежда по-добре от предходния модел на Toshiba от този клас. Лаптопът е покрит с магнезиева сплав, което го прави толкова лек, но го няма онова приятно чувство когато докосвате алуминий, използван при други подобни продукти. Всичко това се компенисра от наличието на приложения като Smart Card reader, сканиращо устройство за пръстови отпечатъци екранът с матово покритие.

Toshiba Portege Z30

Portege Z30 ще се продава в най-различни варианти като конфигурация на компонентите. Всички лаптопи ще бъдат с процесори Haswell на Intel, като започнем от най-слабият i3 и стигнем до супер мощният i7. Видео картата ще бъде също на Intel модел HD 4400. Дискът с памет ще бъде с максимален капацитет от 512GB, но е от типа SSD. Максималното количество оперативна памет, с която можете да заредите лаптопа е 16GB. Едно от най-големите предимства не тези лаптопи е голямата издръжливост на батерията – 12 часа с едно зареждане, като при моделите с тъчскрийн тя пада до 10 часа.

Дисплеят е 13 инчов с резолюция 1366 x 768 пиксела. Цветовете и качеството на картината от по-малък ъгъл на гледане не са впечатляващи за такъв лаптоп. Свързването с друг хардуер става чрез три USB 3.0 порта, HDMI и RBG изходи, Gigabit Ethernet порт и слот за SD карти.

от trustedreviews.com

0 comments:

Публикуване на коментар