понеделник, 14 октомври 2013 г.

Toshiba Tecra W50 - работна станция за професионалисти

Toshiba обявиха официално пускането на нова работна станция, както и няколко други лаптопи, насочени към бизнес потребителите. Устройството се казва Tecra W50 и е мобилна работна станция с 15.6 инчов full HD дисплей. От компанията производител твърдят, че това ще бъде една от най-тънките и леки машини от такъв клас.

Toshiba Tecra W50


Лаптопът ще бъде с Intel Core i7 процесор от четвърто поколение и видео карта Nvidia Quadro. Ноутбукът ще има и допълнителна защита, благодарение на някои нови приложения за сигурност, ориентирани към корпоративните клиенти. Tecra W50 е със специален дизайн, предназначен за забързаното ежедневие, като му е осигурена защита срещу изпускане, разливане на течности, като се държи много добре и при продължителни пътувания.

15.6 инчовият екран идва с резолюция 1920 x 1080 пиксела и кристално ясни цветове. 

Ноутбукът може да бъде конфигуриран с до 32 GB RAM, а графичният процесор Nvidia Quadro K2100M е с 2GB памет. Теглото му е 2.7 кг, което го прави наистина един от най-леките модели в този клас. W50 също така разполага и със скенер за пръстови отпечатъци, за още по-голяма сигурност на данните. Клавиатурата е светодиодна, като част от портовете, с които е снабден лаптопът са два USB 3.0 порта, четец за карти памет, HDMI изход и други. Очаква се да бъде пуснат в продажба на 18 октомври, като стартовата му цена ще бъде 2000 долара. 


0 comments:

Публикуване на коментар