петък, 22 април 2016 г.

Интернет маркетинг в Web 2 е рисково начинание

Няма никакви гаранции за успех при създаване на модерна марка в Интернет средата в съвременното Web 2.0 общество. Казват, че има определени отношения и практики, които са гаранция за провал. Следват четири начина, които могат да ви съкрушат, както и съвети как да ги избегнете.


Интернет маркетинг в Web 2

Гонене на цифрите

Всъщност, колкото е по-голяма аудиторията, толкова по-добре нали? Проблема с този начин на мислене е, че се обърква целта с измерването. Вместо да се съсредоточите над удовлетворяване на нуждите на клиента или пък над повишаването на качеството на даден продукт, компанията се стреми трафикът винаги да е висок. Този начин на мислене ви отдалечава от истинската ви цел.

Съдържание

Част от поддръжката на поредна марка е редовното снабдяване със съдържание. Честото обновяване е достатъчно, за да запази интереса на наблюдателите, което пък е жизненоважно за всички търговци.

Но има някои проблеми тук. Говорим за тенденцията да се обновява съдържание безцелно. Това можете да видите в блогове и Twitter канали, където някой пуска нещо си, само защото е дошло "време за писане".

Вместо това, обмислете да пропуснете ден или два, ако нямате нужното истинско съдържание, което да предоставите на хората. Когато има малко забавяне, хората стават по-любопитни и ще проверяват по-често за ново съдържание.

Мания

Разликата между прехода и манията е, че манията се уповава на неща, които се менят изключително бързо, докато прехода се уповава на основите на това как функционира света. "Виртуалната реалност" е мания. Twitter например, е преход , който фундаментално е променил начина на разпространение на информацията между хората.

Вместо да следвате дадени възприятия, фокусирайте вниманието си върху нужното за марката ви. Ако добавянето на елемент ще направи разлика, то направете го незабавно. Ако се налага да го насилвате, просто забравете.

Загуба на фокус

Обърнете внимание на съобщението, което предавате. Това е тясно свързано с идеята за манията, но има своя собствена гледна точка. Ако трябва да измислите нещо новаторско за вашия бизнес, време е да седнете сериозно и да решите колко важна е идеята за вашето основно съобщение.0 comments:

Публикуване на коментар