вторник, 26 април 2016 г.

Немската марка Libxer предлага най-достъпните уреди на пазара

Libxer
Според едно малко проучване, проведено не отдавна с цел да анализира пазара за хладилна техника в България, се оказва, че хладилниците с марка Liebherr, или както е по-популярна марката в разговорния език на българите като Libxer, се радва на най-голям интерес сред българските домакинства.

Според експерти с повече опит в бизнеса, това се дължи на различни фактори, но основната причина за това е съвсем практична и лесна за обяснение. Libxer предлага едни от най-достъпните и бюджетни уреди на пазара за хладилна техника и именно това е прокарало и отъпкало пътя на обичаната германска марка.


В някои случаи уредите на Libxer могат да бъдат дори двукратно по-изгодни по отношение на цената, отколкото други западни марки, които в нито едно отношение не превъзхождат произведеното от германския гигант.

Разбира се, не всички уреди на Libxer са евтини и лесно достъпни. Както всяка друга марка производител на техника, тази също има налични и по-скъпи продукти, които са създадени за по-платежоспособното потребителско търсене и се стреми да заеме по заможния сегмент от пазара.

Луксозните и по-скъпи уреди на Libxer обикновено са създадени за вграждане или просто се отличават с по-големи габарити и повече екстри. Добре е обаче да се знае едно - по-скъпите уреди не означават, че качеството е по-високо, а просто, че уредите имат повече функции или пък по-високи естетически качества. Съответно, те могат да имат по-нестандартни дизайн, цвят и форма.

Ако говорим за обикновените уреди обаче, тогава човек може да намери чудесни предложения на още по-чудесни цени. За около 300 лева можете да намерите малък, но високо функционален хладилник Libxer, който няма в нито едно отношение да отстъпи и на милиметър от най-луксозните модели.

Е, съвсем естествено, той може би ще има по-малко функции, възможно е да няма камера или фризер, но все пак може да ви изуми със своята здравина и надеждност. Ако вече разполагате с отделен фризер, тогава най-евтините модели на Libxer без фризер са доста подходящи за вас. Така няма да харчите за нещо, което няма да използвате и ще инвестирате единствено в това, което ви е необходимо и знаете, че ще използвате.

Уредите на Libxer изумяват с разнообразието си и по отношение на дизайна. Той определено се отразява на цената на крайния продукт, но това е разбираемо. Все пак по-добрият външен вид подсказва и за по-дълъг и труден производствен процес.

Обикновено можете да откриете дори и уреди в по-нестандартен цвят, но тогава трябва да сте настроени за наистина по-високи цени. При такива уреди можете да очаквате цената да се повишипи и двойно в сравнение с обикновените уреди, което все пак не е сигурно.

0 comments:

Публикуване на коментар