четвъртък, 21 април 2016 г.

SONY Vaio P с подобрена серия с акселерометър. Потребителите отново недоволни

SONY получиха много критики от световните експерти относно серията им с 8 инчови лаптопи Vaio P и компанията се предаде под натиска над публичните критики, които имат основания този път и започнаха да предприемат фокусирането на клиентите си над подобренията на серията лаптопи с няколко интересни новости, които според SONY ще бъдат една отлична компенсация за недоволството от потребителите.

SONY Vaio P с подобрена серия с акселерометър.

Новият notebook ще се продава в няколко различни цветови гами, но това изобщо не е особена
част от новата технологична атракция. Новата серия SONY Vaio P вече ще съдържа оптичен touchpad и атрактивен акселерометър.

Според потребителите и няколко коментара в онлайн медиите, новия акселерометър е най-привлекателната нова опция в този модел на SONY и чрез него можете да управлявате мобилното notebook устройство изцяло само със завъртания и движения във въздуха.

Новият SONY Vaio P има и чисто нов подменен процесор Intel Atom Z560 на мястото с леко остарелия Intel Atom Z530. Тази процесорна подмяна няма да се усеща особено от потребителите, тъй като и двата модела процесори работят безупречно, но новото изчислително устройство задоволява очакванията на специалистите, които могат да усетят разликите при специфични натоварвания и работа с лаптопа.

От SONY все още не съобщават официално последната ясна цена на своя notebook, но потребителите трябва да бъдат изкушени не само с ъпгрейди и модификации, а и с конкурентна цена, тъй като само любими отношения към технологическите марки като SONY не са достатъчни в съвременния високотехнологичен свят на конкуренция и надпревара в производството на модерни, продуктивни и качествени компютри и мобилни устройства.

В онлайн медиите и уеб сайтовете за съжаление вече можем да прочетем отрицателните коментари от потребителите. Голяма част от тях са в течение с тенденциите и знаят например, че всички Apple MacBook notebook имат вградени всички тези екстри още от времето когато преминаха на Intel архитектура и според тях просто SONY са „открили топлата вода”.

0 comments:

Публикуване на коментар