петък, 13 май 2016 г.

5 от най-популярните платформи за създаване на онлайн магазин

Дялът в световната икономика на търговските обороти генерирани от онлайн магазини продължава да расте. Интернет магазинът, като явление позволи на стотици хиляди видове бизнеси да открият милиони свои клиенти, както локално, така и в цял свят достигайки нови висини в развитието на интернет търговията.

5 от най-популярните платформи за създаване на онлайн магазин
Да разполагате с мощна, удобна и лесна за администриране платформа, върху която да изградите своя онлайн магазин не е вече въпрос на избор, а на необходимост. Необходимостта да достигнете до нови потенциални клиенти и да разширите своя бизнес, предоставяйки стоки и услуги посредством модерен и лесен за боравене електронен магазин.

Днес ще споделим с вас 5 от най-популярните платформи за създаването на един онлайн магазин, като за техните отлични качества говорят печалбите на хилядите търговци, които вече ги използват.
  1. Business Catalyst – тази платформа ви дава възможност да изградите успешен и удобен за управление интернет магазин с малки или средни размери. Интернет магазин от типа Business Catalyst ще ви предостави множество опции като сред тях са продуктови блогове, онлайн търговски платформи, форуми и т.н. Допълнително ще имате възможност да използвате удобно представените статистически данни, които постепенно ще изградят профила на потребителите, използващи услугите на вашия онлайн магазин и ще ви помогнат да максимизирате вашите продажби, а респективно и вашите печалби.

  2. Magento – това е едно от безплатните решения за онлайн магазин, които интернет предлага. Платформата продължава да се развива с високи темпове, като предоставя и над 50 различни възможности за плащания. Ако обаче желаете да имате онлайн магазин, който е по-красив, като така привлича потребителите с приятна визия и използваем дизайн, то ще ви се наложи да поръчате услуги като дизайн на визуални теми за вашия онлайн магазин и т.н. Подобно на другите предложения за онлайн магазини в тази статия и тук разполагате с достъп до удобна статистическа и административна информация.

  3. PrestaShop – още едно безплатно решение за интернет магазин, което ви предоставя визуални възможности да редактирате своя продуктов каталог. Тази платформа за електронен магазин ви дава и възможност за директна комуникация и превод на средствата от покупката на продукти директно в банковата ви сметка или PayPal акаунта ви. Единственият проблем на PrestaShop обаче си остава нейното първоначално конфигуриране, което, ако не е направено правилно може да доведе до люти словесни схватки със системния администратор на вашия хостинг доставчик.

  4. OpenCart – изключително удобна при създаването на електронен магазин тази платформа е с изключително изчистен и приятен дизайн, като гарантира приятното усещане както за администратора на сайта, така и за потребителите на вашия онлайн магазин. OpenCart е подходящ за създаването на малък или среден по-размер интернет магазин, като е характерен със своята гъвкавост и удобна администрация.

  5. OsCSS – базираната на PHP платформа за електронен магазин използва XHTML 1.1 като език за дефиниране, като същевременно ви дава възможност да създадете отличен електронен магазин за своя бизнес. osCSS е безплатен и е удобно и лесно средство за създаването на един успешен онлайн магазин. Макар и не толкова популярен като по-горните посочени платформи за създаването на интернет магазин, то тази платформа със сигурност няма да ви разочарова.

0 comments:

Публикуване на коментар