вторник, 22 ноември 2016 г.

Предимства и недостатъци на лаптопи за игри Acer Nitro

лаптопи за игри Acer Nitro
Една от успешните нови линии в продуктовата гама на Acer са лаптопи за игри Acer Nitro. Марката се отличава със стилен дизайн и качество в детайлите, като дори печели награда за дизайн през 2014 година. Производителността и възможностите на серията геймърски лаптопи са на много добро ниво и геймърите могат спокойно да се доверят на някои от моделите им.
По отношение на дизайна, във версиите им с черен цвят забелязваме червена светодиодна лента, която допринася за уникалността на изгледа и чувството за класа във визията.
Много добра производителност носи участието на последното поколение на Intel core i7 процесорите, които разпределят оптимално задачите, които са зададени за изпълнение. Комбинацията на тези процесори с видео картите на Nvidia създават изключително мощни машини, благоприятстващи за натоварени гейминг сесии.
Системата за охлаждане на серията Acer Nitro е специфична, като включва протектор за прах, което удължава живота на продукта. Има много тънки перки, които увеличават КПД на охлаждането и намаляват звука от въртенето.
Дисплеите с резолюция между 15 и 17 инча дават възможност за комфортно изобразяване на прекрасна картина, изведена от добрата производителност на машината и нейната видеокарта. Моделите Acer Nitro притежава и 4К Ultra HD, която дава и четири пъти по – добра яснота при резолюция FuLL HD. Има и специфична система, която осигурява около два пъти по-голяма цветова гама от стандартен лаптоп, а това дава голяма доза реализъм на картината.
Като някакъв недостатък може да се отбележи, че серията лаптопи Acer Nitro притежава сравнително незадоволителна откъм живот батерия. Тестове показват, че дори като чисто нова, живота й издържа средно около 4 часа при сърфиране в интернет с Wi-fi. Практиката, обаче, показва, че с времето живота й намалява и не е от най-надеждните за дълъг период. И при все, че зарядното ви е под ръка това, че батерията издържа около 4 часа не трябва да ви притеснява.
Ако отдавна мечтаете за стилен и мощен преносим компютър, тогава разгледайте и изберете вашата машина от каталога с лаптопи Acer от Plasico.bg, където със сигурност ще останете изключително приятно изненадани от атрактивни цени и голямото разнообразие на модели, включително и Acer Nitro.
Етикети:

0 comments:

Публикуване на коментар